This website uses cookies. They help us to know a little bit about you and how you use our website, which improves the browsing experience.

 

Biserica Unica este adevarata Biserica a lui Dumnezeu,

in care El isi manifesta prezenta.

 experienta si dogma

Marea dilemă a omului modern este alegerea dintre adevărul crud și o iluzie care poate genera confort interior. Suntem oare gata să sacrificăm un confort iluzoriu, o pace interioară bazată pe adevăruri îndoielnice de dragul adevărului curat, acela pe care suntem nevoiți să îl înfruntăm direct pentru a merge mai departe în căutările noastre?

Read more... 

                   

         


 Secretele Bibliei1

Oct 9, 2013 Written by 

Biserica Unica - Întâlnește-l pe Isus (Iisus)

 

Nu trebuie să mergi la Ierusalim, la sfântul mormânt pentru asta. Acolo vei vedea doar mormântul gol, dar Isus (Iisus) a înviat şi nu îl găseşti acolo. Isus (Iisus) este la uşa ta şi bate. Dacă îi deschizi El pătrunde în fiinţa ta şi va locui cu tine în veci. Isus (Iisus) te cheamă şi dacă auzi această chemare merită să îi răspunzi, căci este o chemare la viaţă şi la fericire. Nu te împiedica de oamenii care vorbesc doar despre El. Nu te împiedica de sălile impunătoare, ale instituţiilor bisericeşti şi în care tu te simţi atât de mic şi de ne însemnat.

Când te afli în acele locuri şi atât de multă lume este în jurul tău ţi se pare că tu eşti cel sau cea mai ne însemnată şi că Dumnezeu nu are cum să îşi facă timp şi pentru tine căci tu eşti prea ne important sau prea ne importantă ca să contezi. Ţi de pare că Dumnezeu îi are în atenţia Sa doar pe marii predicatori, pe cei care spun poezii sau pe cei care cântă. Ce te recomandă oare pe tine pentru a câştiga atenţia lui Dumnezeu? Rugăciunile tale par atât de slabe şi parcă nici nu se ridică la Cer. Tu simţi că eşti ultima persoană din marele spectacol, una care nu are nimic de spus şi nici o contribuţie de adus. Te îndoieşti de chemarea ta şi de faptul că Isus (Iisus) ar avea nevoie de tine. De ce să te iubească pe tine Dumnezeu? Ce ai tu care i-ar putea plăcea lui Dumnezeu, la tine? În plus, ai făcut multe greşeli în viaţa ta şi de unele îţi pare rău iar la altele nu le vezi importanţa. Tu te consideri prea păcătos ca să te apropii de Dumnezeu, un om obişnuit, care nu poate atrage atenţia nimănui. Dovada este că, atunci când se termină adunarea aceea creştină toată lumea trece pe lângă tine şi nu te bagă nimeni în seamă. Fiecare se urcă în maşina sa, mai mult sau mai puţin luxoasă şi de abia dacă îţi aruncă cineva o privire sau un zâmbet. Simţi că nu contezi. Tu ai vrea să te apropii de Dumnezeu, dar nu îndrăzneşti pentru că ţi s-a spus că El locuieşte în înaltul Cerului şi că El pedepseşte, cu chinuri veşnice pe cei care greşesc. Dar eu îţi spun, tu eşti lumina ochilor lui Dumnezeu şi chiar dacă un părinte ar avea un milion de copii totuşi îşi va da viaţa şi pentru cel care este un milion plus unul şi ar face lucrul acesta chiar şi dacă ar avea un miliard de copii. Isus (Iisus) nu se poate vedea totdeauna în marile clădiri unde se adună sute sau mi de persoane, se vede rar acolo şi din ce în ce mai rar, dar El este la uşa ta, zi şi noapte şi bate neîncetat. Dă-i voie să locuiască în tine şi atunci vei înţelege că nu tot ce se întâmplă pe marile scene religioase sunt gândurile lui Isus (Iisus). El te iubeşte pe tine, cu o iubire veşnică şi te cunoaşte pe tine, încă înainte de întemeierea lumii, chiar dacă tu încă nu îl cunoşti pe El. Dumnezeu îţi ştie şi numărul firelor de păr şi numărul zilelor vieţii pe pământ şi destinaţia. Dumnezeu se află în trecut în prezent şi în viitor, în acelaşi timp şi te iubeşte nu pentru ceea ce eşti acum, ci pentru ceea ce vei fi în Împărăţia Sa.

 

 

 

4423 Last modified on Friday, 12 October 2018 19:37

Smart Search

config

 Cartea „Biserica celor născuţi din Spirit şi Bisericile corporatiste – Creştinism spiritual şi religie instituţională.” Cartea „Biserica celor născuţi din Spirit şi Bisericile corporatiste – Creştinism spiritual şi religie instituţională.” Cartea „Biserica celor născuţi din Spirit şi Bisericile corporatiste – Creştinism spiritual şi religie instituţională.”

artea „Biserica celor născuţi din Spirit şi Bisericile corporatiste – Creştinism spiritual şi religie instituţională.” Cartea „Biserica celor născuţi din Spirit şi Bisericile corporatiste – Creştinism spiritual şi religie instituţională.”

Read the book

GOD'S FALSE MIRROR

www.godsfalsemirror.com

 

 
  Gods false mirror